perjantai 10. huhtikuuta 2015

#FLUSH2015 @ #NYK

Ai mikä on Flush? Katso vaikka täältä.

Embedded image permalink


Kiitos kaikille!

  FLUSH 2015
 • Kiitos Flush-vetäjätiimille, ilman heitä ei olisi tällaista. Mahtavaa, että saimme tämän ilman mitään kuluja, 5 ihmistä koko päiväksi!
 • Kiitos opettajille ja ohjaajille, että venyitte pitämään ihan toisenlaista toimintaa!
 • Kiitos siivous- ja keittiöväelle joustavuudesta!
 • ISOIN KIITOS oppilaille, jotka olitte paikalla!
  Koko päivä oli mahtavaa työskentelyä. Aloitimme sekaryhmissä 25 eri luokkahuoneessa. Parhaat ideat seulottiin esiin ja sen jälkeen osa lähti kilpailemaan ideakilpailussa ja muut lähtivät "toisenlaisen oppimisen bingo-kierrokselle".
  12.30-14.00 oli yhteinen ideoiden esittely ja äänestys - ihan mieletön. Salillinen teinejä. Parikymmentä tiimiä esittelee päivän työn tuloksia - mahtavia kehittämisideoita koulun parantamiseksi. Kaikki muut kuuntelevat. Kannustavat. Aplodeeraavat. Äänestävät kännyköillä. KUKAAN ei häiritse, tilanne on vain niin innostava. Ihan uusia nuoria tulee esiin, avaa suunsa koko salille ja kertoo ryhmän idean. Miettikää!


Voiko koulussa olla parempaa ja oppia enemmän? En kiistä oppituntien ja kurssien merkitystä. Kyllä yksi päivä 190 kouluvuoden päivästä voi ja pitää olla tällainen.

Ja lopuksi: olihan täältä porukkaa poiskin. Kysyin oppilailta salissa, pitääkö siihen oikeudenmukaisuuden vuoksi puuttua? Oppilaiden mielestä ei, koska päivä oli niin mukava. Voiko sen paremmin sanoa?

Ja voittanut idea: Välituntitilanteet tilanteet aktiivisemmiksi: lisää liikunnallisuutta ja välineitä välitunneille. Arvatkaa, meinaako tulla melkein tippa silmään. Ja muut ideat oli aivan yhtä hyviä ja moni niistä lähtee muuta tietä eteenpäin.


Twitter ja Instagram: #flush2015Embedded image permalink
Finaaliäänestys
Kuvaustiimi

Ideointia

Tiimi työssään

Yksi palkituista

Pitchaus käynnissä!


Jännitystä katsomossa

Osallistujia ja takana Aki järjestäjistä
Tiimi, Aki puuttuu!

2 kommenttia:

 1. Tekemisen ja meiningin makua! Mukava seurata blogista ja somesta!

  VastaaPoista
 2. Hyvää ja onnellista jatkoa tälle tapahtumalle Mikko!
  Ihan samoja kokemuksia on ollut jostain onnistuneista tapahtumista, joissa oppilaat ovat saaneet ottaa oikeasti vastuuta ja näyttää osaamistaan.
  Varmasti tähän käytetty aika tulee korkojen kanssa takaisin. Sopii myös lukuvuoden alkuun.

  VastaaPoista